Fysiikkavalmennus

Urheilijoiden fysiikkavalmennus on suuri intohimoni. Haluan auttaa urheilijaa saavuttamaan maksimaalisen potentiaalin hänen lajissaan kehittämällä fyysisiä ominaisuuksia. Fiksu ja progressiivinen oheisharjoittelu ei pelkästään paranna urheilijan suorituskykyä pelikentillä, vaan voi myös ennalta ehkäistä loukkaantumisia. Tärkeässä roolissa kehityksesi kannalta on myös kokonaiskuormituksen seuranta, johon minulla löytyy työkalut.

Urheilija tarvitsee lajista riippuen erilaisia fyysisiä ominaisuuksia kuten voimaa, nopeutta, räjähtävyyttä, liikkuvuutta, kehon hallintaa, kestävyyttä jne. Alkuun suoritan monipuoliset fyysiset testit, joiden perusteella selvitetään urheilijan heikkoudet ja lähdetään kehittämään niitä. Kehitettävät ominaisuudet riippuvat tietysti myös urheilulajista, eli mitä fyysisiä ominaisuuksia urheilija tarvitsee tehdessään urheilusuoritusta.

Minulla on laaja kokemus eri lajien fysiikkavalmennuksesta. Lajeja ovat mm. lentopallo, muodostelmaluistelu, yleisurheilu, jääkiekko, rugby.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sopiva paketti sinulle/joukkueellesi.